Therese Hillemalm ser tillbaka på ett härligt första år för Stora COOP

By oktober 2, 2018 nyheter

Hon kommer senast från Lysekil där hon var butikschef för COOP Nära, och när hon fick möjligheten att bli första butikschefen någonsin på Stora COOP på Hojum så tvekade hon inte ett ögonblick.

Therese är idag 31 år men har redan hunnit spendera mer än 13 år inom COOP-svären där hon började som 18 åring hemma i Uddevalla. Hon blandade studier och arbete först, men sedan fattade hon tycke för dagligvaruhandeln på allvar och satsade på en karriär inom COOP. Bolaget, eller kooperativet COOP har interna utbildningar, där ibland en aspirantutbildning för de som har som mål att en dag bli butikschef. Något som Therese tyckte var intressant och anmälde sig till.

Det har varit många roliga år hitintills och jag har faktiskt jobbat i Trollhättan en gång tidigare, som biträdande butikschef under ett vikariat för några år sedan, det var uppe o Strömslund.

Året som har gått har varit fantastiskt roligt, långt över förväntan. Vi öppnade nionde november 2017 och snart firar vi 1 år här. Det känns som om vi rört om i grytan rätt bra här. Det var lite oroligheter kring den kommande trafik situationen som man väntade, men det har löst sig bra, konsumenter och tung godstrafik har samsats väl.

Som styrelsemedlem i Hojums Företagarförening hoppas jag kunna vara med och både tillföra energi och vara med och påverka vad som sker på området. Det kan alltid bli lite bättre om alla hjälps åt och jobbar som ett lag.