Trevligt frukost möte med sikte på framtiden.

By november 30, 2016 nyheter

Skärmavbild 2016-11-30 kl. 15.09.14

En härlig grupp med morgonpigga åhörare och medlemmar tog sig till Taverna Gyllenhavs för att lyssna på dels vår starkeman i Trollhättan, Paul Åkerlund och Bengt Dalström, Toyotas PR-chef i Sverige.

Förutom tidig morgontimma, så var det dessutom ett ordentligt snö oväder som tog emot besökarna denna morgon. Väl på plats så kunde vi utspisa en enkel och trevlig frukost och komma i stämning.

Först ut var Bengt Dalström som gav sin och Toyotas bild av framtidens persontransporter, utvecklingsprocesser och spännande idéer. Hans enkla budord till åhörarna innan han gick var att hybriden är tidens fordon, samtidigt som han gav oss det senaste från Toyota i bilväg.

Skärmavbild 2016-11-30 kl. 15.08.23

Sedan ställde sig Paul Åkerlund upp och tog sig an och berättade om Trollhättan idag, och i morgon. Han håller en god tro på att NEVS kommer ge staden vad vi förväntas av dem, och så länge det finns hopp, finns det tro.

Vi tackar så klart våra föredragshållare och alla närvarande för en fantastiskt trevlig morgon. Framförallt ett stort tack till Ulf Gyllenhav som tog emot oss i sin trevliga restaurang.